Clădire de Birouri realizată pentru RAPTRONIC PROCESS ENGINEERING

Ne bucurăm să vă prezentăm Clădirea de Birouri realizata pentru RAPTRONIC PROCESS ENGINEERING, o realizare semnificativă în cadrul Grupului RAP. Această clădire modernă de birouri, amplasată strategic în Brașov, România, reprezintă un spațiu dedicat inovării, colaborării și dezvoltării continue.

Specificații

Client: RAPTRONIC PROCESS ENGINEERING

Proiect: Clădire de Birouri

Locație: Brașov, România

Perioadă: 6 luni, cumulate în faze multiple

Suprafață construită: 550 mp clădire casa pompelor

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

Dimensiune și Flexibilitate: Clădirea de Birouri realizata pentru RAPTRONIC PROCESS ENGINEERING se întinde pe o suprafață construită de 550 de metri pătrați, oferind suficient spațiu pentru activități de lucru eficiente și colaborare interdepartamentală. Planurile flexibile permit adaptarea ușoară a spațiului în funcție de nevoile în schimbare ale companiei.

Localizare Centrală și Accesibilă: Situată într-o locație centrală din Brașov, clădirea oferă acces ușor la rețeaua de transport și la serviciile locale. Acest lucru facilitează interacțiunile cu clienții și partenerii, susținând astfel un mediu de afaceri dinamic și conectat.

Design Funcțional și Estetică Modernă: Designul clădirii a fost conceput pentru a îmbina utilitatea cu estetica modernă. Spațiile interioare sunt configurate astfel încât să răspundă nevoilor organizaționale, încurajând comunicarea și productivitatea. Designul arhitectural distinctiv adaugă o notă de rafinament la peisajul urban.

Durabilitate și Responsabilitate Ecologică: Suntem dedicați unei construcții durabile și responsabile din punct de vedere ecologic. De la materialele de construcție la tehnologiile de eficiență energetică, am integrat soluții care contribuie la reducerea impactului asupra mediului.

Oferind Spații Flexibile: Clădirea birouri oferă spații flexibile și adaptabile, concepute pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale Grupului RAP. Această flexibilitate permite ajustări și optimizări pentru viitor, pe măsură ce compania evoluează.

Antrepriză Generală asigurata de către RAP DEVELOPMENT: Coordonarea și realizarea acestui proiect au fost gestionate de RAP DEVELOPMENT, companie din cadrul Grupului RAP. Echipa noastră de specialiști în construcții a asigurat implementarea cu succes a viziunii și cerințelor proiectului pe o durată cumulată a construției de 6 luni de zile

RAP Tronic Process Engineering este Parte a Grupului RAP, un grup de companii care dezvoltă și implementează soluții complete pentru procesele industriale și în construcții. Fiecare companie se concentrează pe un domeniu de activitate, de la lucrări generale de construcții, la instalații electrice, termice, sanitare și tehnologie de proces pentru industria alimentară, farmaceutică, a tutunului, a îngrijirii personale sau chimică. Localizate în Brașov, România, companiile grupului RAP au dezvoltat proiecte internaționale în 40 de țări, pe 6 continente.

RAP Tronic Process Engineering

Compania in cadrul Grupului RAP – Lider pe piața serviciilor de management de proiect și furnizor de tehnologie de proces la cheie. Oferă Servicii complete de inginerie, caracterizate printr-un management de proiect impecabil și grad înalt de personalizare a soluțiilor: Management de proiect; Inginerie; Proiectare; Relocări; Instalații

RAP Development

Antreprenor general care oferă soluții la cheie pentru construcții complete şi integrate, un partener de incredere pentru orice oportunitate de investiții.

 

Celelalte companii din cadrul Grupului RAP:

RAP Invest

Dezvoltator imobiliar pentru spații industriale (mica producție, depozitare, office) pe care le dezvoltă și închiriază pe terenuri deținute în zona limitrofă orașului Brașov.

RAP Instal

Oferă soluții complete pentru orice tip de sisteme de instalații, în sectorul construcțiilor industriale

Rap Systems

Compania  este activă în următoarele domenii: automatizări industriale și sisteme automate de control al proceselor; tablouri electrice de automatizare și control; instalare și punere în funcțiune la sediul clientului; sisteme de transport pneumatic (poștă pneumatică).

RAP Steel Production

Produce echipamente din inox pentru cele mai complexe solicitări, cu un înalt grad de personalizare pentru industrii precum alimentară, chimică sau farmaceutică. De la design până la producție, echipa RAP Steel este implicata pe deplin în fiecare fază a proiectului, astfel încât să livreze  produsele solicitate la standardele specifice.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single