Servicii

Proiecte la cheie cu execuție impecabilă

În 15 ani de experiență am dezvoltat o serie de servicii perfect integrate pentru a răspunde celor mai solicitante provocări.

În activitatea noastră de antrepriză generală, avem o abordare orientată spre optimizarea resurselor, păstrând o comunicare transparentă cu beneficiarul.

 

baraLP2

Construcții durabile pentru multiple domenii de activitate

Echipa noastră de management garantează proiectarea și execuția construcțiilor la cheie din toate sectoarele: industrial și rezidențial, public și privat, din domenii diverse precum comercial, rezidențial, medical sau divertisment.

Spații de producție

Spații depozitare și distribuție (centre logistice)

Clădiri de birouri

Clădiri comerciale

Clădiri pentru sectorul agricol și zootehnic (ferme, crescătorii etc)

Laboratoare

Alte tipuri de lucrări (lucrări de preconstrucții, reabilitare și renovare, amenajări, fundații, platforme exterioare, terasamente, fundații tehnologice)

Proiectare, obținerea avizelor și autorizațiilor

astet single

Servicii complete de antrepriză generală

Vă suntem alături începand cu planificarea construcției, până la etapele post execuție.

Management de proiect

Echipa noastră de specialiști în management de proiect garantează respectarea calității, a duratei de execuție și a bugetului stabilit. Procesele de inițiere, planificare, execuție, monitorizare, control și finalizare ale managementului de proiect au ca suport: managementul costurilor, managementul calității, managementul resurselor umane, managementul comunicării, managementul riscului, managementul achizițiilor.

Construcții și reabilitări

Furnizăm servicii de construcție și de preconstrucție pentru hale la cheie (hale industriale, de producție, de depozitare, logistice), clădiri administrative sau alte tipuri de clădiri și structuri industriale. De asemenea, ne ocupăm cu succes și de renovarea și reabilitarea construcțiilor, proiectare și decorare interioară și exterioară.

Management de șantier

Coordonăm și supervizăm întreaga activitate de pe șantier: diriginte de șantier, control tehnic, logistica și siguranța șantierului, plăți, certificatele de garanție și bună execuție a construcției.

Infrastructură și amenajări exterioare

Realizăm lucrări de infrastructură și amenajări exterioare precum: fundații, terasamente, drumuri de acces, platforme, împrejmuiri.

Planificare, coordonare execuție

Planificăm, implementăm, coordonăm și executăm activităților de construcție, asigurând inclusiv logistica necesară.

Suport constant

Oferim suport tehnic, administrativ, organizatoric și logistic în executarea proiectelor de construcții, inclusiv întocmirea și verificarea documentațiilor tehnico-economice.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single