Proiecte

Experiență aplicată

După proiecte în 40 de țări pe 6 continente, știm foarte bine cât de important este ca, înainte de toate, să înțelegi în profunzime nevoile clientului.

15

ani de activitate 

50

de proiecte

Proiecte

Ertex

Hală de producție, depozitare și spațiu administrativ în suprafață construită desfașurată de peste 8.000 mp, în care investitorul a pornit de la zero, pe un teren fără infrastructură, iar la final a rezultat o unitate industrială perfect funcțională.

Află detaliile proiectului

Modulis

Investiție de tip Greenfield cu implementare pachet „Design & Build” pentru o suprafață construită totală de 20.000 mp, structurată în 10 hale.

Află detaliile proiectului

Delaco

Investiția a fost reprezentată de o extindere a construcției având ca funcțiune principală depozitarea frigorifică a produselor lactate. Aria desfășurată a depozitului frigorific depășește 4.100 mp.

Află detaliile proiectului

RAP Confectionery

Producând încă din 2009 pentru Kandia, Auchan și Metro, și livrând produse în toată Europa (România, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Germania și Grecia), RAP Confectionery reușește să-și mențină parteneriatele datorită standardelor de calitate înalte sub care își desfășoară activitatea.

Află detaliile proiectului

MAYR-MELNHOF Packaging România SRL

Proiectul de extindere a halei de producție pentru clientul MAYR-MELNHOF Packaging ROMANIA SRL, GmbH Austria, a fost gestionat de asemenea de către RAP DEVELOPMENT, în calitate de antreprenor general. Această inițiativă a vizat creșterea capacității de producție și depozitare, precum și optimizarea spațiilor administrative în cadrul unității de producție din Ploiești, România. Proiectul a avut loc în perioada februarie 2014 – septembrie 2014.

Află detaliile proiectului

Vrancart

În perioada martie 2018 – octombrie 2018, RAP DEVELOPMENT a gestionat cu succes un proiect important pentru clientul VRANCART SA ROMANIA din Adjud, Vrancea, România, care a constat în extinderea halei de producție. În calitate de antrepriză generală, RAP DEVELOPMENT a coordonat întregul proces de construcție, asigurându-ne că totul a fost executat la cele mai înalte standarde profesionale.

Află detaliile proiectului

Ready Garment Technology România SRL

Proiectul „Extindere hală de producție, depozitare și spații administrative” reprezintă o colaborare semnificativă între Ready Garment Technology România SRL și RAP DEVELOPMENT, companie cu experiență vastă în gestionarea proiectelor complexe de construcție.

Află detaliile proiectului

Apex Heat-Transfer

Proiectul „Extindere a halei de producție pentru Apex Heat-Transfer Romania” reprezintă un obiectiv important amplasat în Cristian, România. Antrepriza generală a fost asigurata de către RAP DEVELOPMENT, cu vastă experiență în gestionarea proiectelor de construcție.

Află detaliile proiectului

CROCO SRL

Proiect extindere hala producție – depozitare in Onești, Romania, proiectul a avut loc in 2017. RAP DEVELOPMENT a avut proiectul în antrepriză generală, suprafața construită este de 4.600 mp.

Află detaliile proiectului

Ready Garmet Technology, Bulgaria

RAP Development a asigurat managementul de proiect pentru Ready Garment Technology din Bulgaria, in perioada noiembrie 2017 – august 2018. Am gestionat cu succes construcția spațiilor de producție, depozitare și birouri. Suprafața construită de 4.040 mp și amenajările exterioare de 5.100 mp reflectă angajamentul nostru față de calitate și performanță.

Află detaliile proiectului

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single