De ce RAP Development?

Construim parteneriate și clădiri solide

RAP Development este parte din RAP Group și realizează servicii de antrepriză generală din 2007.

În cei peste 15 ani de experiență, ne-am convins că rolul unui antreprenor general asigură succesul proiectelor de construcții. Noi ne asumăm rolul de antreprenor general și responsabilitatea de a livra rezultatele optime în proiectul dumneavoastră.

baraLP

Experință la nivel de Grup

30+

Ani de specializare continuă

40+ 

Țări în care am activat

300+

Colegi în #TeamRAP

1000+

Proiecte finalizate 

1200+

Parteneri și furnizori la nivel de Grup

Proiecte

Oferim parteneriate solide cu mod de lucru transparent și comunicare constantă. Bugetăm costurile de proiect eficient astfel încât modificările de preț să nu aibă impact major în economia generală a proiectului. O planificare corectă a costurilor și a timpului de execuție garantează obținerea rezultatelor optime.

A7300054
Delaco-31-3

În ce credem

Parteneriat solid

Fie că vorbim despre clienți, colaboratori sau parteneri, construim relații solide bazate pe încredere, comunicare și angajament asumat în fiecare proiect.

Dezvoltare continuă

Ne dezvoltăm cu fiecare proiect personalizat pe cerințele clientului. Suntem inventivi în identificare soluției celei mai eficiente, de aceea fiecare solicitare reprezintă pentu noi o abordare unică.

Performanță tehnologică

În fiecare domeniu de activitate am construit echipe de profesioniști dedicați meseriei lor, pasionați de noutățile tehnologice și mereu atenți la detalii.

decepoza4
elementLP3

Avem experiență și determinare

Construcții la cheie

RAP Development oferă servicii complete de construcție și preconstrucție, renovare și reabilitare. Fie că vorbim despre sectorul industrial, comercial, rezidențial, medical sau divertisment, înțelegem particularitățile fiecărui domeniu de activitate și suntem pregătiți să livrăm servicii de construcție cu un înalt grad de personalizare în sectoare diverse.

Viziune de ansamblu

Capacitatea de a înțelege imaginea de ansamblu a unui proiect este esențială pentru un antreprenor general în construcții. Nu ne oprim doar la stadiul de executanți, ci gândim strategic, căutând întotdeauna cele mai bune opțiuni și anticipând obstacolele care ar putea afecta obiectivul final. Planificăm cu atenție până la cele mai mici detalii și avem întotdeauna un plan de rezervă la planul de rezervă, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele.

Colaborare continuă

Asigurăm o comunicare continuă între echipa noastră și cea a beneficiarului. Monitorizăm cu atenție procesele de execuție. Suntem implicați pe deplin în fiecare etapă a obiectivului, de la planificare până la stadiul final de realizare a proiectului.

Eficiența pe primul loc

În construcții, fiecare proiect este unic și vine cu provocări mai puțin evidente în stadiul inițial. Antrepriza generală înseamnă în primul rând gestionarea optimă a resurselor disponibile. Lucrăm eficient și ne aliniem la standardele și normativele de calitate specifice în vigoare. Ne îmbunătățim constant procesele și ne angajăm să livrăm în termenii stabiliți.

patrate

Beneficiați de experiența unei echipe de profesioniști

Brandul RAP Group este garanția că orice construcție va fi realizată cu ajutorul unor experți din domenii conexe și necesare construcțiilor precum domeniul instalațiilor termice, electrice sau mecanice. Execuția fiecărei lucrări se desfășoară sub supravegherea managerilor de proiect și diriginților de șantier, de către echipele RAP Development specializate în diverse domenii de activitate. 

3b8b0893b970351feff6f2e0a7816356

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single