Coficab Eastern Europe

Proiectul de „Extindere a Halei de Producție și Depozitare”, dezvoltat pentru Coficab Eastern Europe, este situat în Arad, România, și s-a desfaşurat loc între aprilie 2011 și noiembrie 2011.

Specificații

Client: SC COFICAB Eastern Europe – companie membră a Grupului Elloumi

Proiect: Extindere hală de producție și depozitare

Locație: Arad, România

Perioadă: 04/2011 – 11/2011

Suprafață construită: 4.400 mp

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

Această inițiativă a fost eficient executată sub antrepriza generală a companiei, RAP DEVELOPMENT. Construcța a inclus o suprafață extinsă de 4.400 de metri pătrați, având ca scop îmbunătățirea capacităților de producție și depozitare ale facilității.

Beneficiarul acestui proiect a fost societatea Coficab Eastern Europe SRL, o companie membră membră a Grupului Elloumi, care se impune ca un exemplu de excelență în producția și distribuția de cabluri și fire electrice pentru industria auto. Cu o prezență solidă în Europa și Africa de Nord, Coficab se mândrește cu facilități de producție strategic amplasate în Tunisia, Portugalia, Maroc și România. Aceste facilități sunt dedicate satisfacerii cerințelor marilor producători auto din Europa, ceea ce consolidează și mai mult statutul Coficab ca producător de cabluri de prim rang în industria auto.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single