Grupul de companii SC PLASTOR România

RAP DEVELOPMENT a avut responsabilitatea gestionării și implementării integrale a acestui proiect ambițios, includând atât construcția halei de producție cât și a clădirii de birouri, cu o suprafață totală construită de 3.000 de metri pătrați.

Specificații

Client: SC PLASTOR România

Proiect: Construcția halei de producție și a clădirii de birouri

Locație: Oradea, România

Perioadă: 07/2012 – 12/2012

Suprafață construită: 3.000 mp

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

RAP DEVELOPMENT în calitate de Antreprenor General a asigurat managementul și realizarea proiectului: construcția halei de producție și a clădirii de birouri, suprafață construită totalizând 3.000 mp.

Proiectul nostru s-a axat pe construirea unei hale de producție moderne și a unei clădiri de birouri pentru renumita companie PLASTOR SĂ din România, într-un interval de timp cuprins între iulie 2012 și decembrie 2012.

În calitate de Antreprenor General, echipa RAP DEVELOPMENT a avut responsabilitatea gestionării și implementării integrale a acestui proiect ambițios, includând atât construcția halei de producție cât și a clădirii de birouri, cu o suprafață totală construită de 3.000 de metri pătrați.

PLASTOR SA este un nume de referință în industria procesatorilor de materiale plastice din România, fiind recunoscut că unul dintre cei mai importanți și experimentați jucători din piață. Grupul de companii are specializări diverse și oferă soluții în multiple domenii. Portofoliul lor include componente din material plastic destinate sectoarelor industriale de top, precum industria auto, producția de echipamente electrice și electronice, dar și echipamente pentru sporturile de iarnă. Plastor SA deservește clienți de prestigiu, având parteneriate cu companii renumite, aflate în diverse locații de pe glob.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single