RAP Confectionery

Producând încă din 2009 pentru Kandia, Auchan și Metro, și livrând produse în toată Europa (România, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Germania și Grecia), RAP Confectionery reușește să-și mențină parteneriatele datorită standardelor de calitate înalte sub care își desfășoară activitatea.

Specificații

Client: RAP Confectionery SRL

Proiect: Proiectul de constructie pentru RAP CONFECTIONERY – Fabrică de ciocolată şi produse zaharoase

Locație: Ghimbav, România

Perioadă: 11/2009 – 06/2010

Suprafața construită: 6.100 mp

Antrepriza Generală a fost asigurată de RAP Development

Descriere

Producând încă din 2009 pentru Kandia, Auchan și Metro, și livrând produse în toată Europa (România, Belgia, Olanda, Suedia, Marea Britanie, Polonia, Bulgaria, Germania și Grecia), Rap Confectionery reușește să-și mențină parteneriatele datorită standardelor de calitate înalte sub care își desfășoară activitatea.

Compania este specializată în producția unei game largi de produse alimentare și utilizând cele mai noi soluții tehnologice.

Datorită apartenenței la RAP Group (rap-group.ro), un conglomerat de firme specializate în dezvoltarea și proiectarea de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, chimică și farmaceutică, RAP Confectionery are capacitatea de a accesa rapid resursele tehnice necesare oricărui tip de dezvoltare a produsului: adaptarea pe tehnologiile existente, implementarea unei tehnici noi de producție, adaptarea și actualizarea tehnicii de producție deja existentă.

Serviciile oferite de RAP Confectionery sunt:

– Producția de jeleuri pe bază de pectină sau de gelatine
– Producția de caramele turnate
– Producția de caramele și batoane prin extrudare
– Producția de combo pack-uri

Rap Confectionery este acreditata IFS și DEKRA.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single