Construcția de Hale pentru Depozitarea Cartofilor în Condiții Speciale

Această inițiativă, desfășurată între iunie și septembrie 2012, demonstrează angajamentul nostru de a oferi soluții personalizate pentru nevoi de stocare unice.

Specificații

Client: RAPTRONIC SRL România

Proiect: Hale de depozitare

Locație: Ghimbav, România

Perioadă: 06/2012 – 09/2012

Suprafață construită: 5.200 mp (2 x 2.600 mp)

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

Prezentăm cu mândrie executarea cu succes a proiectului „Construcția de Hale pentru Depozitarea Cartofilor în Condiții Speciale” în Ghimbav, România. Această inițiativă, desfășurată între iunie și septembrie 2012, demonstrează angajamentul nostru de a oferi soluții personalizate pentru nevoi de stocare unice.

Facilități de Stocare Specializate: Proiectul s-a concentrat pe crearea de hale specializate, concepute pentru a satisface cerințele specifice ale depozitării cartofilor. Aceste facilități, cu o suprafață construită totală de 5.200 de metri pătrați (2 x 2.600 de metri pătrați), au fost create cu meticulozitate pentru a asigura condiții optime pentru conservarea și menținerea calității cartofilor.

Excelență în Antrepriză Generală: Cu o echipă dedicată, am preluat rolul de antrepriză generală, supraveghind fiecare fază a proiectului. Expertiza noastră în gestionarea proceselor complexe de construcție ne-a permis să livrăm la timp și în limitele specificațiilor, asigurând satisfacția deplină a clientului nostru, RAPTRONIC SRL.

Precizie și Inovație: Halele au fost construite cu accent pe precizie și inovație. De la sistemele de control al temperaturii și umidității până la ventilația avansată, fiecare element a fost proiectat pentru a crea un mediu controlat care sporește longevitatea și prospețimea cartofilor depozitați.

Afilieri în Grupul RAP: RAPTRONIC SRL România, beneficiarul acestui proiect, este membru a Grupului RAP. Ca un grup dedicat excelenței în procesele tehnice, acest proiect exemplifică angajamentul nostru colectiv de a oferi soluții care răspund cerințelor specializate.

Suntem bucuroși că am contribuit la finalizarea cu succes a acestei inițiative și rămânem angajați în menținerea celor mai înalte standarde de construcție și inovație în cadrul Grupului RAP.

Pentru mai multe informații sau întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single