CROCO SRL

Proiect extindere hala producție – depozitare in Onești, Romania, proiectul a avut loc in 2017. RAP DEVELOPMENT a avut proiectul în antrepriză generală, suprafața construită este de 4.600 mp. S.C. CROCO S.R.L. este lider, in România, la produsele: “Brezel”, “Crackers”, “Sticks” și “Petit Beurre”. având o prezentă permanentă pe piață de la înființare (octombrie 1994) si pana in prezent.

Specificații

Client: CROCO SRL, România
Proiect: „Extindere hală, Domeniu Producție – depozitare”
Locație: Onești, România
Perioadă: 04/2017 – 09/2017
„Antrepriză Generală – Suprafață construită 4.600 mp”

Descriere

RAP DEVELOPMENT, în calitate de antreprenor general, a coordonat proiectul de extindere a spațiilor de producție pentru S.C. CROCO S.R.L., oferind o soluție eficientă și profesională pentru această inițiativă. În anul 2017, am fost selectați pentru a conduce proiectul de construire a unei hale de producție și depozitare în orașul Onești, România, în beneficiul companiei.

Hala nou construită are o suprafață generoasă de 4.600 mp, oferind S.C. CROCO S.R.L. o capacitate extinsă pentru a-și desfășura operațiunile de producție și depozitare. Ne-am asigurat că fiecare aspect al proiectului a fost gestionat cu atenție și că s-au respectat cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

S.C. CROCO S.R.L. este lider în România în producția de produse precum „Brezel”, „Crackers”, „Sticks” și „Petit Beurre”, și suntem mândri că am putut contribui la consolidarea poziției lor de lider pe piață. Compania are o prezență solidă pe piață încă de la înființare, în octombrie 1994, și mărcile lor înregistrate, inclusiv „Croco”, sunt recunoscute și apreciate de către consumatori.

Cu o capacitate maximă de producție de 110 tone pe parcursul a 24 de ore, S.C. CROCO S.R.L. are o infrastructură extinsă, inclusiv spații de producție de 6.567 mp, spații de depozitare de 8.350 mp și birouri de 471 mp. Echipa noastră de specialiști a lucrat împreună cu dedicare și expertiză pentru a asigura finalizarea proiectului conform cerințelor și așteptărilor.

Marca înregistrata: Croco este marca înregistrata din 1994.

Capacitatea de producție maximă este de 110 tone/24 ore

Infrastructură:
– Spații de producție: 6.567 mp
– Spații de depozitare: 8.350 mp
– Birouri: 471 mp

Personal: 450 angajați.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single