Apex Heat-Transfer

Proiectul „Extindere a halei de producție pentru Apex Heat-Transfer Romania” reprezintă un obiectiv important amplasat în Cristian, România. Antrepriza generală a fost asigurata de către RAP DEVELOPMENT, cu vastă experiență în gestionarea proiectelor de construcție.

Specificații

Client: Apex  Heat-Transfer

Proiect: „Extindere hală producție, Amenajări exterioare”

Locație: Cristian, Brașov, România

Perioadă: 08/2015  – 02/2016

Suprafața construită: 2.510 mp

Amenajări exterioare: 1.800 mp”

Antrepriză Generală a fost asigurata de RAP DEVELOPMENT

Descriere

Scopul acestui proiect a fost de a extinde hala de producție existentă și de a realiza amenajări exterioare, cu o abordare integrată pentru optimizarea spațiului și eficientizarea activităților desfășurate. Suprafața construită a acestui proiect a totalizat 2.510 metri pătrați, oferind astfel o capacitate sporită de producție și depozitare pentru Apex Heat-Transfer Romania. În plus, au fost realizate amenajări exterioare în valoare de 1.800 metri pătrați, pentru a asigura un mediu de lucru funcțional și sigur.

Această extindere strategică a halei de producție vine în continuitatea planurilor de dezvoltare ale grupului olandez APEX, o companie specializată în producția schimbătoarelor de căldură, cu șapte fabrici desfășurate în Europa.

Proiectul a fost desfășurat în perioada august 2015 – februarie 2016, în localitatea Cristian, județul Brașov, România. Echipa RAP DEVELOPMENT s-a implicat activ în toate etapele proiectului, asigurând calitatea și profesionalismul lucrărilor, în conformitate cu standardele industriale relevante.

Extinderea halei de producție pentru Apex Heat-Transfer Romania a consolidat relația de încredere dintre RAP DEVELOPMENT și acest client important. Suntem mândri să fi fost partenerul lor în atingerea obiectivelor de dezvoltare și să contribuim la creșterea capacității și eficienței operaționale ale companiei. Acest proiect reprezintă un exemplu strălucit al colaborării eficiente și a eforturilor comune pentru succesul pe termen lung al ambelor părți implicate.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single