MAYR-MELNHOF Packaging România SRL

Această inițiativă a vizat creșterea capacității de producție și depozitare, precum și optimizarea spațiilor administrative în cadrul unității de producție din Ploiești, România.

Specificații

Client: MAYR-MELNHOF Packaging ROMANIA SRL, GmbH Austria

Proiect: Extindere a halei de producție

Locație: Ploiești, România

Perioadă:02/2014 – 09/2014

Suprafață construită: 5.600 mp  / 4.800 de mp de spații exterioare

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

Proiectul de extindere a halei de producție pentru clientul MAYR-MELNHOF Packaging ROMANIA SRL, GmbH Austria, a fost gestionat de asemenea de către RAP DEVELOPMENT, în calitate de antreprenor general. Această inițiativă a vizat creșterea capacității de producție și depozitare, precum și optimizarea spațiilor administrative în cadrul unității de producție din Ploiești, România. Proiectul a avut loc în perioada februarie 2014 – septembrie 2014.

Obiectivele majore ale proiectului au inclus:

  1. Extinderea Halei de Producție: Prin adăugarea unei noi secțiuni la hala existentă, s-a urmărit creșterea capacității de producție și depozitare. Această extindere a permis integrarea de linii de producție suplimentare și a echipamentelor necesare, contribuind la creșterea eficienței operaționale.
  2. Spații Administrative Amenajate : Pe lângă extinderea zonei de producție, proiectul a inclus și îmbunătățiri semnificative în spațiile administrative existente. S-au realizat renovări și modernizări pentru a asigura un mediu de lucru mai confortabil și funcțional pentru personalul administrativ.
  3. Amenajări Exterioare și Spații Verzi: Proiectul a inclus, de asemenea, lucrări de amenajare a zonelor exterioare. S-au creat spații verzi, alei pietonale și parcaje pentru a îmbunătăți estetica generală a clădirii și a facilita accesul angajaților și vizitatorilor.
  4. Coordonare Complexă: RAP DEVELOPMENT a asigurat coordonarea complexă a tuturor aspectelor proiectului, inclusiv planificarea, designul arhitectural, gestionarea resurselor umane și aprovizionarea cu materiale. Această abordare holistică a contribuit la realizarea proiectului în conformitate cu cerințele și standardele specifice ale clientului.

Suprafața construită totală a proiectului a fost de aproximativ 5.600 de metri pătrați, inclusiv atât zona de producție cât și cea administrativă. În plus, s-au amenajat aproximativ 4.800 de metri pătrați de spații exterioare, pentru a îmbunătăți aspectul general al facilității și pentru a oferi un mediu prietenos și funcțional.

Prin intermediul proiectului de extindere a halei de producție, RAP DEVELOPMENT a reușit să ofere soluții personalizate pentru nevoile specifice ale clientului MAYR-MELNHOF Packaging ROMANIA SRL, contribuind la consolidarea capacității de producție și la îmbunătățirea infrastructurii generale a companiei în Ploiești, România.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single