URSUS Breweries

Acest proiect a reprezentat o colaborare semnificativă între RAP DEVELOPMENT, care a gestionat antrepriza generală, și URSUS Breweries România.

Specificații

Client:URSUS Breweries România

Proiect: Casa pompelor: Rezervă intangibilă de apă

Locație: Brașov, România

Perioadă: 02/2015  – 07/2015

Suprafață construită: 100 mp clădire casa pompelor / Infrastructură rezervă intangibilă de apă 600mc

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

În perioada februarie 2015 până în iulie 2015, RAP DEVELOPMENT a supervizat realizarea proiectului „Casa Pompelor: Rezervă Intangibilă de Apă” în Brașov, România. Acest proiect a fost realizat în calitate de antrepriză generală și a avut ca beneficiar renumita companie „URSUS Breweries România”.

Scopul esențial al proiectului a fost să asigure un acces durabil și sigur la apă, menținând parametrii optimi de producție în orice condiții. Prin intermediul acestei inițiative, s-a urmărit dezvoltarea unei infrastructuri esențiale pentru întreprinderea de producție, garantând o aprovizionare neîntreruptă cu apă și funcționarea optimă a echipamentelor.

Acest proiect a reprezentat o colaborare semnificativă între RAP DEVELOPMENT, care a gestionat antrepriza generală, și URSUS Breweries România, care a beneficiat de rezultatele proiectului. Realizarea „Casa Pompelor: Rezervă Intangibilă de Apă” a contribuit la întărirea capacității de producție și la consolidarea infrastructurii critice a companiei în Brașov, România.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single