Ready Garmet Technology, Bulgaria

RAP Development a asigurat managementul de proiect pentru Ready Garment Technology din Bulgaria, in perioada noiembrie 2017 – august 2018. Am gestionat cu succes construcția spațiilor de producție, depozitare și birouri. Suprafața construită de 4.040 mp și amenajările exterioare de 5.100 mp reflectă angajamentul nostru față de calitate și performanță.

Specificații

Client: READY GARMENT TECHNOLOGY BULGARIA EOOD

Proiect: Producție – depozitare, Clădire de birouri, Amenajări exterioare

Locație: Targovishte, Bulgaria

Perioadă: 11/2017 – 08/2018

Suprafața construită: 4.040 mp

Amenajări exterioare: 5.100 mp

Management de Proiect

Descriere

Ready Garment Technology, o companie recunoscută în domeniul spălării, vopsirii și finisării articolelor de îmbrăcăminte, a beneficiat de soluțiile noastre personalizate și de calitate superioară. Ne-am bazat pe expertiza noastră în antrepriză generală și management de proiect pentru a oferi un parteneriat solid și de încredere. Am asigurat calitatea superioară a construcțiilor și am respectat termenele stabilite, punând întotdeauna accent pe satisfacția clienților. Echipa noastră dedicată și experimentată a colaborat îndeaproape cu Ready Garment Technology pentru a asigura o implementare eficientă a planurilor și a livra spații funcționale și moderne.

Proiectul reprezintă o continuare a colaborării de succes obținute în urma asigurării antreprizei generale pentru proiectul numit „Platanus,” desfășurat anterior pentru Ready Garment Technology România SRL. Proiectul a  implicat extinderea halei de producție și depozitare, precum și a spațiilor administrative din Baraolt, România.

După ce am asigurat cu succes antrepriza generală pentru proiectul „Platanus,” echipa noastră a câștigat încrederea Ready Garment Technology România SRL, motiv pentru care am preluat managementul de proiect al obiectivului din Bulgaria. Scopul nostru este să continuăm să livrăm rezultate de înaltă calitate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale clientului nostru.

Proiectul de extindere a implicat  o abordare integrată, cu atenție deosebită la detalii, pentru a asigura o optimizare eficientă a spațiului, îmbunătățirea fluxului de producție și creșterea capacității de depozitare. În plus, se va acorda o atenție deosebită amenajării spațiilor administrative, pentru a asigura un mediu de lucru funcțional și confortabil.

Echipa noastră de profesioniști a lucrat strâns cu reprezentanții Ready Garment Technology România SRL pentru a asigura o comunicare eficientă și o colaborare sinergică pe tot parcursul proiectului. Am aplicat  cele mai bune practici și să utilizăm materiale și tehnologii de înaltă calitate, garantând astfel rezultate de excepție.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single