Vrancart

Clientul VRANCART este un partener deosebit valoros pentru RAP DEVELOPMENT – compania reprezentativă din cadrul Grupului RAP, specializată în activitatea de antreprenoriat general.

Specificații

Client: VRANCART SA România

Proiect: Extindere hală producție / Platforme exterioare BCR 5.000 mp / Platforme exterioare BCR 10.000 mp

Locație: Adjud, Vrancea, România

Perioadă: 03/2018 –  10/2018

Suprafață construită: 6000 mp / platforme exterioare 15.000 mp

RAP DEVELOPMENT Antrepriză generală

Descriere

În perioada martie 2018 – octombrie 2018, RAP DEVELOPMENT a gestionat cu succes un proiect important pentru clientul VRANCART SA ROMANIA din Adjud, Vrancea, România, care a constat în extinderea halei de producție. În calitate de antrepriză generală, RAP DEVELOPMENT a coordonat întregul proces de construcție, asigurându-ne că totul a fost executat la cele mai înalte standarde profesionale.

Suprafața construită în cadrul acestei extinderi a halei de producție a fost de 6000 metri pătrați, asigurând astfel o capacitate sporită de producție pentru VRANCART.

Pe lângă extinderea halei de producție, RAP DEVELOPMENT a fost implicată și în construcția a două serii de platforme exterioare din beton rutier BCR, pentru același client. Prima serie de platforme, cu o suprafață totală de 5000 metri pătrați, a fost construită începând cu martie 2018, asigurând spațiu suplimentar pentru desfășurarea eficientă a activităților logistice şi administrative. În luna iunie 2018, am continuat să construim o nouă serie de platforme exterioare cu o suprafață totală de 10.000 metri pătrați, pentru a răspunde nevoilor în continuă creștere ale clientului nostru, VRANCART.

În fiecare etapă a proiectului, am avut în vedere calitatea și siguranța lucrărilor, iar rezultatul a fost un succes atât pentru VRANCART, cât și pentru RAP DEVELOPMENT, consolidând parteneriatul pe termen lung cu acest client de top.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single