Ready Garment Technology România SRL

Proiectul „Extindere hală de producție, depozitare și spații administrative” reprezintă o colaborare semnificativă între Ready Garment Technology România SRL și RAP DEVELOPMENT, companie cu experiență vastă în gestionarea proiectelor complexe de construcție.

Specificații

Client: Ready Garment Technology România SRL

Numele Proiectului: Platanus – „Extindere hală de producție și depozitare – Spații administrative”

Localizare: Baraolt, România

Perioadă: 10/2015  – 04/2016

Suprafața construită: 1.700 mp”

Antrepriză Generală- RAP DEVELOPMENT

Descriere

Denumit „Platanus”, acest proiect a fost conceput pentru a satisface nevoile de dezvoltare și expansiune ale Ready Garment Technology România SRL. Localizat în pitoreasca localitate Baraolt din România, proiectul a fost desfășurat în perioada octombrie 2015 – aprilie 2016.

În calitate de antreprenor genral generală, RAP DEVELOPMENT a coordonat cu succes toate aspectele proiectului, de la planificare și proiectare la execuție și finalizare. Obiectivul principal al acestui proiect a fost extinderea halei de producție existente, precum și a spațiilor de depozitare, pentru a răspunde cererii crescânde și a îmbunătăți capacitatea de producție a Ready Garment Technology România SRL. De asemenea, am inclus și extinderea spațiilor administrative, creând astfel un mediu de lucru mai eficient și funcțional pentru angajați.

Suprafața construită a acestui proiect a fost de 1.700 metri pătrați, asigurând astfel spațiu suficient pentru desfășurarea activităților de producție și depozitare într-un mod organizat și optimizat. Am aplicat cele mai bune practici în construcție și am utilizat materiale de înaltă calitate pentru a garanta rezistența și durabilitatea clădirilor nou extinse.

Proiectul „Platanus” a fost o reușită pe toată linia, consolidând parteneriatul dintre RAP DEVELOPMENT și Ready Garment Technology România SRL. serviciilor oferite și a capacității noastre de a îndeplini obiectivele specifice ale clienților noștri.

 +40 725 355 653
development.office@rap-group.ro

Cum vă putem ajuta?

Chiar dacă nu aveți o idee foarte clară despre cum va arăta proiectul, noi vă punem la dispoziție un configurator pentru hale, astfel încât să vă venim cât mai repede în întâmpinare cu o ofertă de preț.

Doresc o ofertă, dar nu am proiectul.

Utilizați configuratorul nostru de clădiri, apăsând butonul de mai jos.

Doresc o ofertă, și am proiectul.

Vă rugăm să completați formularul și vă trimitem o ofertă în cel mai scurt timp.

astet single